ПрАТ "Якушинецьке"

Код за ЄДРПОУ: 01546988
Телефон: 0980241696, 0682094125
e-mail: J.Signaevski@rambler.ru
Юридична адреса: 23223, Україна, Вінницька обл., Вінницький район, с. Зарванці, вул. Акціонерна, 9
 
Дата розміщення: 04.04.2019

Річний звіт за 2018 рік

Річна інформація емітента цінних паперів

I. Основні відомості про емітента

1. Повне найменування: Приватне акцiонерне товариство "Якушинецьке"

код за ЄДРПОУ 01546988, місцезнаходження: Україна, 23223, Вінницька область, Вiнницький район, с. Зарванцi, вул. Акцiонерна, будинок 9, міжміський код та телефон: 0980241696, (0432)56-75-95

2. Дата розкриття повного тексту річної інформації у загальнодоступній інформаційній базі даних Комісії

3. Адреса сторінки в мережі Інтернет, на якій розміщено регулярну річну інформацію http://www.yakushinecke.pat.ua/

4. Найменування, код за ЄДРПОУ аудиторської фірми (П. І. Б. аудитора - фізичної особи - підприємця), якою проведений аудит фінансової звітності: АФ "АУДИТ-96" ТОВ, 23909055

5. Інформація про загальні збори:

У звітному періоді проведені чергові загальні збори

Дата зборів 17.04.2018.
Вид загальних зборів: чергові
ПОРЯДОК ДЕЇЇНИЙ ЗБОРIВ:
1. Обрання членiв Лiчильної комiсiї, прийняття рiшення про припинення їх повноважень.
2. Обрання Голови та Секретаря загальних зборiв.
3. Затвердження регламенту роботи та порядку проведення загальних зборiв.
4. Визначення порядку та способу засвiдчення бюлетенiв для голосування на загальних зборах акцiонерiв.
5. Звiт Правлiння про пiдсумки фiнансово - господарської дiяльностi за 2017 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
6. Звiт Наглядової ради за 2017 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту.
7. Звiт Ревiзора за 2017 рiк. Прийняття рiшення за наслiдками розгляду звiту та затвердження висновкiв Ревiзора.
8. Затвердження рiчного звiту та балансу Товариства за 2017 рiк.
9. Розподiл прибутку i збиткiв Товариства за 2017 рiк.
10. Внесення змiн до Статуту Товариства, шляхом викладення його у новiй редакцiї.
11. Визначення осiб, уповноважених на пiдписання Статуту Товариства у новiй редакцiї та здiйснення усiх дiй, пов’язаних з державною реєстрацiєю Статуту Товариства у новiй редакцiї.
12. Прийняття рiшення про припинення повноважень правлiння Товариства.
13. Обрання Директора Товариства.
14. Прийняття рiшення про припинення повноважень Наглядової ради Товариства.
15. Обрання членiв Наглядової ради Товариства.
16. Затвердження умов цивiльно-правових договорiв з членами Наглядової ради. Визначення особи уповноваженої на пiдписання вiд iменi Товариства договорiв з членами Наглядової ради.
17. Прийняття рiшення про припинення повноважень Ревiзора Товариства.
18. Затвердження положення про Загальнi збори, положення про Наглядову раду, положення про виконавчий орган.
19. Прийняття рiшення про попереднє надання згоди на вчинення значних правочинiв, якi можуть вчинятися Товариством протягом не бiльш як одного року з дати прийняття такого рiшення. Визначення особи уповноваженої на укладання (пiдписання) значних правочинiв.

Пропозицiї до перелiку питань порядку денного не надходили. Всi питання порядку денного розглянутi та затвердженi. Результати розгляду питань порядку денного:
1. Обрана лiчильна комiсiя у складi однiєї особи, а саме Захарчук Тетяни Василiвни. Повноваження лiчильної комiсiї припинити пiсля виконання всiх повноважень, покладених на лiчильну комiсiю вiдповiдно до чинного законодавства.

2. Обрана Головою загальних зборiв – Заремба Свiтлана Миколаївна, Секретарем загальних зборiв – Сiгнаєвська Марина Iванiвна.

3. Затверджений регламент роботи та порядку проведення загальних зборiв.
Регламент роботи Загальних зборiв акцiонерiв:
Час для виступу доповiдачiв з питань порядку денного до 10 хвилин
Час для виступiв учасникiв у дебатах та обговореннях з питань порядку денного до 5 хвилин.
Час для вiдповiдi на питання, довiдки до 5 хвилин.
Порядок проведення загальних зборiв.
Загальнi збори розпочинаються у час зазначений у повiдомлення про проведення загальних зборiв та тривають до завершення розгляду всiх питань порядку денного i доведення до вiдома акцiонерiв iнформацiї про результати голосування i прийнятi рiшення з усiх питань порядку денного.
Розгляд питань порядку денного здiйснюється у порядку черговостi, який вказаний в оголошеннi(повiдомленнi) про скликання загальних зборiв акцiонерiв.
Загальнi збори акцiонерiв пiд час їх проведення можуть змiнювати черговiсть розгляду питань порядку денного за умови, що за рiшення про змiну черговостi розгляду питань порядку денного буде вiддано не менше ? голосiв акцiонерiв (їх представникiв), якi зареєструвалися для участi у загальних зборах акцiонерiв.
При неможливостi розглянути всi питання, включенi до порядку денного загальних зборiв акцiонерiв, протягом запланованого часу в рамках одного дня, головуючий загальних зборiв акцiонерiв може оголосити перерву до наступного дня.
Рiшення про оголошення перерви до наступного дня приймається простою бiльшiстю голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у загальних зборах акцiонерiв.
Кiлькiсть перерв у ходi проведення загальних зборiв акцiонерiв не може перевищувати трьох.
Повторна реєстрацiя акцiонерiв (їх представникiв) пiсля закiнчення перерви не проводиться.
Пiсля перерви загальнi збори акцiонерiв проводяться у тому ж мiсцi, що вказано у повiдомленнi про проведення загальних зборiв акцiонерiв.
Усi запитання та звернення з питань порядку денного загальних зборiв акцiонерiв подаються у письмовiй формi до моменту, або пiд час розгляду вiдповiдного питання порядку денного виключно у письмовiй формi, з обов’язковим зазначенням прiзвища, iм’я по батьковi акцiонера (його представника), який подає питання.
Запис до виступу у дебатах або обговореннях питань порядку денного загальних зборiв акцiонерiв, здiйснюється акцiонерами (їх представниками) до моменту, або пiд час розгляду вiдповiдного питання порядку денного у секретаря загальних зборiв.
Питання, записки та iншi письмовi звернення подаються секретарю загальних зборiв.
Анонiмнi заяви, питання, та iншi звернення залишаються без розгляду.
Питання, записки та iншi письмовi звернення подаються секретарю загальних зборiв.
Рiшення з питань, що розглядаються на загальних зборах акцiонерiв, приймаються за результатами голосування акцiонерiв (їх представникiв) виключно з використанням бюлетенiв для голосування, форма i текст яких були затвердженi у вiдповiдностi до законодавства Наглядовою радою, i якi були виданi акцiонерам (їх представникам), що мають право голосувати з питань порядку денного цих загальних зборiв акцiонерiв, пiд час реєстрацiї.
На загальних зборах акцiонерiв голосування проводиться з усiх питань порядку денного, винесених на голосування.
Обробка бюлетенiв здiйснюється шляхом пiдрахунку голосiв лiчильною комiсiєю.
Оголошення проектiв рiшень, пiдсумкiв голосування та прийнятих рiшень з питань порядку денного здiйснює головуючий загальних зборiв акцiонерiв.
Хiд загальних зборiв акцiонерiв або розгляд окремого питання порядку денного за рiшенням iнiцiаторiв загальних зборiв акцiонерiв чи самих загальних зборiв акцiонерiв може фiксуватися технiчними засобами, вiдповiднi записи яких додаються до протоколу загальних зборiв акцiонерiв.

4. Визначений порядок та спосiб засвiдчення бюлетенiв для голосування на загальних зборах акцiонерiв.
Бюлетенi для голосування засвiдчуються пiдписом голови реєстрацiйної комiсiї при здiйснення реєстрацiї акцiонерiв для участi у загальних зборах та наданнi таким акцiонерам бюлетенiв для голосування.

5. Затверджений звiт Правлiння про пiдсумки фiнансово – господарської дiяльностi за 2017 рiк.

6. Затверджений звiт Наглядової ради за 2017 рiк.

7. Затверджений звiт та висновки Ревiзора за 2017 рiк.

8. Затверджений рiчний звiт та баланс Товариства за 2017 рiк.

9. Затверджений прибуток Товариства за 2017 рiк у сумi 5,2 тис. грн. Розподiлити прибуток наступним чином: 0,3 тис. грн. на поповнення резервного фонду, 4,9 тис.грн. – на розвиток виробництва. Дивiдендiв не нараховувати i не виплачувати.

10. Внесенi змiни до Статуту Товариства шляхом викладення його в новiй редакцiї.

11. Уповноважити Голову Загальних зборiв Зарембу Свiтлану Миколаївну та Секретаря Загальних зборiв Сiгнаєвську Марину Iванiвну пiдписати Статут ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЯКУШИНЕЦЬКЕ» у новiй редакцiї.
Визначити Сiгнаєвського Юрiя Миколайовича уповноваженою особою на вчинення усiх дiй, пов’язаних з державною реєстрацiєю Статуту Товариства у новiй редакцiї.

12. Припиненi повноваження Правлiння Товариства у складi:
Голова правлiння Сiгнаєвський Юрiй Миколайович
Члени правлiння Очеретна Тетяна Василiвна
Член правлiння Лобода Валентина Iванiвна.

13.Обраний директор ПРИВАТНОГО АКЦIОНЕРНОГО ТОВАРИСТВА «ЯКУШИНЕЦЬКЕ» Сiгнаєвський Юрiй Миколайович.

14. Припиненi повноваження Наглядової ради Товариства у складi голова Наглядової ради Заремба Свiтлана Миколаївна, члени Наглядової ради Комаха Лiлiя Василiвна, Сiгнаєвська Марина Iванiвна.

15. Обранi члени Наглядової ради Товариства у складi:
Заремба Свiтлана Миколаївна
Сiгнаєвський Роман Юрiйович
Сiгнаєвська Марина Iванiвна.

16. Затвердженi умови цивiльно-правових договорiв з членами Наглядової ради. Визначити директора Товариства уповноваженою особою на пiдписання вiд iменi Товариства договорiв з членами Наглядової ради.

17. Прийняте рiшення про припинення повноважень Ревiзора Товариства Шаповала Василя Федоровича. На пiдставi внесених змiн до Статуту Товариства посада Ревiзора лiквiдується.

18. Затвердженi внутрiшнi Положення Товариства: Положення про Загальнi збори, Положення про Наглядову раду, Положення про виконавчий орган.

19. Попередньо надана згоду на вчинення Товариством протягом одного року з дати прийняття цього рiшення Загальними зборами наступних правочинiв: продаж рухомого та нерухомого майна, вiдчуження земельних дiлянок, вступ майном Товариства до iнших пiдприємств, отримання кредитiв, та будь-якi iнших значних правочинiв з iншими суб’єктами господарювання граничною сукупною вартiстю, що не перевищуватиме 3,0 (три) млн. грн. Надати згоду та уповноважити директора Товариства Сiгнаєвського Юрiя Миколайовича на укладання (пiдписання) попередньо схвалених в цьому пунктi порядку денного значних правочинiв з усiма змiнами та доповненнями до них.

По всiм питання, крiм 19-го питання, рiшення приняте 100% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв, якi зареєструвалися для участi у Зборах та є власниками голосуючих акцiй.
ПIДСУМКИ ГОЛОСУВАННЯ по питанню №19:
“ЗА”- 1919210 голосiв, що становить 70,286% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв;
“ПРОТИ”- 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв;
“УТРИМАВСЯ”- 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв;
“КIЛЬКIСТЬ ГОЛОСIВ АКЦIОНЕРIВ, ЯКI НЕ БРАЛИ УЧАСТI У ГОЛОСУВАННI”- 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв;
“КIЛЬКIСТЬ ГОЛОСIВ АКЦIОНЕРIВ ЗА БЮЛЕТЕНЯМИ, ВИЗНАНИМИ НЕДIЙСНИМИ” - 0 голосiв, що становить 0% вiд загальної кiлькостi голосiв акцiонерiв.
.

Інші загальні збори протягом звітного періоду не скликалися.

6. Інформація про виплату дивідендів та інших доходів за цінними паперами у звітному році

За результатами звітного та попереднього року рішення про виплату дивідендів не приймалося